Originele combinatie

Ons stijlvol en kindvriendelijk hotel beschikt over een originele combinatie van overnachting, interieurwinkel met gezellige koffieshop, en brasserie-restaurant met feestzaal. De ideale combinatie voor een weekend culinair genieten en aangenaam shoppen!
 

Uitzonderlijke ligging

Door de uitzonderlijke ligging naast het grootste aaneengesloten duinengebied van de kust, vormt ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandeltochten in de duinen en aan zee, en fietstochten door de Westhoek.

Ons charmehotel ligt tevens in de onmiddellijke nabijheid van een recreatiedomein en manege waar aan paardrijden, vissen en watersport kan worden gedaan. Onze ligging leent zich ook uitstekend voor een gezellige familie-uitstap naar het nabijgelegen pretpark Plopsaland.
Hotel
Cosy Home
Brasserie De Mol
" Wij waren zeer aangenaam verrast van de kamer! Prachtige inrichting en mooie nieuwe badkamer. Heel vriendelijk onthaald met ruime parkeermogelijkheden in de buurt van het hotel. Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid met vers fruit, yoghurt, vele soorten broodjes... Heel lekker en mooi gepresenteerd. "
De Vries - EindhovenWord fan van Ara Dune Hotel via Facebook en vind er exclusieve promoties!
NL FR EN DE