Geachte gast,

Omwille van de corona-maatregelen is Brasserie De Mol momenteel gesloten. De gezondheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij het moeilijke besluit genomen ook de deuren van Brasserie De Mol tijdelijk te sluiten. We hopen 1 mei 2021 terug open te gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de heropening van de horeca. Ara Dune Hotel is geopend tijdens de Paasvakantie. U kunt gebruik maken van private dining, roomservice en take away. Na de Paasvakantie sluiten wij de deuren tot 30 april. 

Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen.

Pas goed op elkaar,
Het team van Ara Dune Hotel en Brasserie De Mol
 

Originele combinatie

Ons stijlvol en kindvriendelijk hotel beschikt over een originele combinatie van overnachting, interieurwinkel met gezellige koffieshop, en brasserie-restaurant met feestzaal. De ideale combinatie voor een weekend culinair genieten en aangenaam shoppen!
 

Uitzonderlijke ligging

Door de uitzonderlijke ligging naast het grootste aaneengesloten duinengebied van de kust, vormt ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandeltochten in de duinen en aan zee, en fietstochten door de Westhoek.

Ons charmehotel ligt tevens in de onmiddellijke nabijheid van een recreatiedomein en manege waar aan paardrijden, vissen en watersport kan worden gedaan. Onze ligging leent zich ook uitstekend voor een gezellige familie-uitstap naar het nabijgelegen pretpark Plopsaland.

Hotel
Cosy Home
Brasserie De Mol
" Nous y avons passé 2 nuits et étions très contents. De belles chambres bien équipées et isolées, salle de bain impeccable, personnel extrêmement sympathique, petit déjeuner très frais et copieux et tout ça pour un très bon prix. Les lits sont super confortables et pourtant je suis très difficiles à cause de problèmes de dos, mais ici on dort très bien! En bref vaut vraiment la peine. "
Jean-Claude Menet - LiƩvinWord fan van Ara Dune Hotel via Facebook en vind er exclusieve promoties!
NL FR EN DE