Originele combinatie

Ons stijlvol en kindvriendelijk hotel beschikt over een originele combinatie van overnachting, interieurwinkel met gezellige koffieshop, en brasserie-restaurant met feestzaal. De ideale combinatie voor een weekend culinair genieten en aangenaam shoppen!
 

Uitzonderlijke ligging

Door de uitzonderlijke ligging naast het grootste aaneengesloten duinengebied van de kust, vormt ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandeltochten in de duinen en aan zee, en fietstochten door de Westhoek.

Ons charmehotel ligt tevens in de onmiddellijke nabijheid van een recreatiedomein en manege waar aan paardrijden, vissen en watersport kan worden gedaan. Onze ligging leent zich ook uitstekend voor een gezellige familie-uitstap naar het nabijgelegen pretpark Plopsaland.

Hotel
Cosy Home
Brasserie De Mol
" Prettig verblijf gehad in een hele propere kamer die van alle gemakken was voorzien! De ruimte en afwerking in combinatie met de ligging maakten het hotel tot de ideale uitvalbasis om de streek te ontdekken. We hebben in de duinen vlak naast het hotel gewandeld tot aan het strand en dan ‘s avonds heel lekker gegeten in de brasserie-restaurant van het hotel. Wij gaan hier in elk geval zeker nog eens logeren! "
Céline - GentWord fan van Ara Dune Hotel via Facebook en vind er exclusieve promoties!
NL FR EN DE